Nya landslagskläder

Som förberedelse för VM i Dieppe, Frankrike, 2022, har Svenska Armsportförbundet nu gjort avtal med armwrestlingshop.com om att leverera helt ny landslagsdräkt.

Det är helt nya kläder med ett distinkt tryck designat speciellt för oss. Först och främst är t-shirten den officiella landslagsdräkten som behövs för VM, men vi har även bestämt oss för att göra hoodies och byxor för herr och dam, som är valfria men gratis att beställa.

Beställningar måste göras senast den 14 augusti.

Då skickas kläderna till din Sverigeadress innan VM. Välj FedEx som ditt leveransval efter det.
Men beställ omedelbart om du redan vet att du behöver kläder. Leverantören kommer att finna det enklare att utföra beställningarna. Produktionen startar den 14 augusti och pågår i cirka fyra veckor fram till leverans.

Den innehåller ett valfritt efternamnstryck och ett tryck av 1, 2 eller 3 sponsorer på baksidan av t-shirten. Se till exempel bilden nedan. Detta innebär att dina sponsorer kan tryckas på ditt lands tröja. Kom ihåg att bekräfta med Svenska Armsportförbundet att tryckning är tillåten för din sponsor. För godkännande skicka ett meddelande till sekreterare@svenskarmsport.com.

Innan du gör en beställning, se över storlekarna. Prova att använda din dator om du inte kan se storleksrekommendationerna på din telefon. Eftersom de tillverkas på beställning kan kläderna inte returneras.
Obs: För att din beställning ska behandlas korrekt måste priset anges i euro. På sidan kan du välja en valuta.

Om du köper i bulk från din klubb kommer dina fraktkostnader att sänkas.

Lägg en lapp i meddelandefältet vid beställning från klubben om du vill ha ett annat tryck på din t-shirt.
Exempel:
1 XS – KARLSSON T-shirt med följande logotyper: Företag 1, 2 och 3.
T-shirt i storlek 2M från PETTERSSON utan logotyper
Business 1 1 L – T-shirt – JOHANSSON – Logotyp m.m.

För att hantera logotyper och godkännande vidare tar de kontakt med dig. Det bästa tillvägagångssättet är att maila dem dina vektorbaserade logotyper. JPG- eller PNG-filer med hög upplösning kan också användas.